Fremgangsmetode

Udskriv
Rens og skyl bærrerne. Kog vandet op i en gryde. Kom bær, rosmarin og laurbær i og bring det i kog. Kog det i ca. 5 min. under låg. Tilsæt sukker og kog i yderligere ca. 2 min. Lad blandingen køle af i en bradepande og hæld på glas. Opbevar syltet på køl.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 19070 kJ

Energifordeling:

Fiber: 37.8 g
Protein: 1 %
Kulhydrat: 97 %
Fedt: 2 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.