Fremgangsmetode

Udskriv

Maltvafler

Lun mælk og smør i en gryde til 40° og pisk dejen godt sammen med de øvrige ingredienser. Lad dejen hæve ved stuetemperatur i ca. ½ time. Bag vaflerne i et belgisk vaffeljern til de er gyldne. Lad vaflerne dampe af på en rist.

Gammel Knas mayo

Kom æggeblommer, eddike, vand og salt i en blender - og pisk det godt sammen, fx i en thermomixer. Tilsæt osten i mindre stykker og blend til det er glat. Tilsæt olien i en tynd stråle lidt af gangen - mens blenderen kører. Blend til en fast og blank mayo. Smag til med tabasco og peber.
Anret de nybagte maltvafler med Gammel Knas mayo, revet Havgus og top med de friske urter og citronskal.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 37940 kJ

Energifordeling:

Fiber: 21.5 g
Protein: 8 %
Kulhydrat: 16 %
Fedt: 76 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Maltvafler

Gammel Knas mayo

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.