Fremgangsmetode

Udskriv
Fordel rødbeder og tyttebær i et fad. 
Smelt smørret i en pande og steg løg, hvidløg og timian i ca. 5 min. ved jævn varme. Tilsæt fløde, cremefraiche, vand, grov sennep, salt og peber og kog blandingen i ca. 1 min. Hæld blandingen over rødbederne. Bag rødbederne midt i ovnen. Pynt med friske timiankviste og server sammen med fx røget kylling.

Bagetid

Ca. 25 min. ved 200°.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 9370 kJ

Energifordeling:

Fiber: 54.2 g
Protein: 8 %
Kulhydrat: 43 %
Fedt: 49 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Pynt

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.