Fremgangsmetode

Udskriv
Kog rodfrugterne i rødbedesaften ca. 25 min. - til de er møre. Sigt saften fra i en skål.
Kom saften i en gryde og reducer ind til det halve. Monter koldt smør i den indkogte saft. Smag til med sar, salt og peber. Vend rodfrugterne i rødbedesaucen. Server rodfrugterne med hytteost.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 9600 kJ

Energifordeling:

Fiber: 69 g
Protein: 24 %
Kulhydrat: 56 %
Fedt: 20 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.