Fremgangsmetode

Udskriv

Rodfrugter

Skær rodfrugterne i grove bjælker og læg dem på plader med bagepapir. Knus korianderfrøene groft i en morter. Lad smørret smelte i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Rist korianderfrø, hvidløg, salt og peber i smørret ved jævn varme i ca. 3 min. Hæld kryddersmørret over rodfrugterne og vend det godt sammen. Bag rodfrugterne - til de er gyldne.

Appelsindressing

Rør yoghurten sammen med honning, appelsinskal og de øvrige ingredienser. Smag til.
Pynt de bagte rodfrugter med frisk koriander og server dem sammen med appelsindressingen.
Ca. 20 min. ved 225° - varmluft.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 7670 kJ

Energifordeling:

Fiber: 70.4 g
Protein: 16 %
Kulhydrat: 55 %
Fedt: 29 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Rodfrugter

Appelsindressing

Pynt

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.