Fremgangsmetode

Udskriv
Læg valnødderne tæt sammen på et stykke bagepapir. Smelt sukkeret ved kraftig varme til det er gyldent. Tag panden af varmen, hæld straks karamellen over valnødderne og lad det stivne. Hak valnødder og karamel groft til krokant.
Kog vand, havtornsaft og sukker i en gryde ved jævn varme, 10-12 min. til sirupskonsistens. Vend timian og æblebåde i og kog dem i ca. 4 min.
Kom risalamanden i portionsglas og top op med (lune eller kolde) æbler i havtornsirup og valnøddekrokant.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 11080 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 7 %
Kulhydrat: 50 %
Fedt: 43 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.