Fremgangsmetode

Udskriv
Skær rabarberne ud i små stykker og skyl i koldt vand. Kom rabarberne op i en gryde, sammen med sukker og vand, bring i kog og kog i 7-8 min., til det koger sammen til en tæt kompot. Tag gryden af varmen og køl rabarberkompotten ned.

Parfait

Pisk æggeblommerne med flormelis og vaniljekorn til det er lyst og luftigt. Pisk fløden let, vend den letpiskede fløde ned i æggeblandingen til en let og luftig parfait. Vend til sidst rabarberkompotten ned i parfaitblandingen og kom op i enten portionsforme eller en stor terrinform. Kom parfaitén i fryseren og frys et par timer inden den serveres - rør af og til.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 13270 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 4 %
Kulhydrat: 34 %
Fedt: 62 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Parfait

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.