Fremgangsmetode

Udskriv

Bagte rødbeder

Skær rødbederne i store tern. Vend ternene med olie. Bag rødbederne midt i ovnen til de er møre. Lad demkøle af.

Tranebærkompot

Kog tranebær og sukker sammen til en tyk kompot.

Olie/eddikedressing

Pisk alle ingredienserne godt sammen. Smag til.

Friterede pastinakker

Skær pastinakken i julienne og friter dem i varm olie. Lad dem dryppe godt af på fedtsugende papir.
Anret salaten på et fad med rødbeder, kompot og smuldret ost. Hæld dressingen over og kom de friterede pastinakker på toppen. Pybt med oregano.

Bagetid

Ca. 60 min. ved 180°.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 11120 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 11 %
Kulhydrat: 46 %
Fedt: 43 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Bagte rødbeder

Tranebærkompot

Olie/eddikedressing

Friterede pastinakker

Pynt

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.