Fremgangsmetode

Udskriv

Pisket smør og PacoJet

Kom alle ingredienserne i et PacoJet bæger. Stil bægeret på frost natten over. Kør smørret på PacoJet, når du skal bruge det - direkte fra frost.

Pisket smør og røremaskine

Lad smørret få stuetemperatur. Pisk alle ingredienser sammen i røremaskinen, til smørret er let og luftigt. Hvis du laver opskriften med hytteost, skal denne blendes glat først - evt. i en foodprocessor.
Når du pisker smør sammen med andre ingredienser i en PacoJet eller røremaskine, pisker du luft ind i fedtstoffet. Sammen med letheden fra fx yoghurt eller hytteost får du en konsistens, der fylder meget. Samtidig bliver fedtprocenten måske reduceret til det halve, og der er et utal af muligheder for at skabe variation i smagen.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 16020 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 3 %
Kulhydrat: 1 %
Fedt: 96 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Pisket smør med yoghurt og olivenolie

Pisket smør med persille

Pisket smør med hytteost og hvidløg

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.