Fremgangsmetode

Udskriv
Brun smørret til det er gyldent og dufter af saltkaramel. Tag gryden af varmen.
Flæk agurkerne og skrab kernerne ud med en teske (gem kernerne). Del agurkerne i ca. 10 cm lange stykker. Skær hjertesalat i ca. 10 både. Grill agurker og salat på en varm grillpande - til de har grillstriber. Drys grøntsagerne med salt og peber.

Flødeostecreme

Rør flødeost og agurkekerner sammen i en skål til en creme. Tilsæt peber og smag til.
Bring det brunede smør i kog. Tilsæt løg og kapers og lad det simre et par minutter. Tilsæt soja og purløg og rør det hele godt sammen.
Smør rugbrødsskiverne med flødeostecreme - og top op med grillet agurk og salatbåde. Fordel det brunede kryddersmør ovenpå sammen med radiser.

Tip

Server evt. modnet sild eller røget fisk til retten.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 9480 kJ

Energifordeling:

Fiber: 56.8 g
Protein: 10 %
Kulhydrat: 46 %
Fedt: 44 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.