Fremgangsmetode

Udskriv
Knus peberkornene, fx i en morter. Steg løgene i smørret i en gryde uden at de tager farve. Tilsæt de knuste peberkorn og steg i yderligere ca. 1 min. Tilsæt bouillon og soja og kog til væsken er reduceret til ca. halvdelen. Tilsæt flødefraiche og kog i ca. 3 min. - eller til den ønskede konsistens. Smag til og server.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 7040 kJ

Energifordeling:

Fiber: 6.8 g
Protein: 4 %
Kulhydrat: 11 %
Fedt: 85 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.