Fremgangsmetode

Udskriv
Kom hytteosten i en sigte og hæld den over med koldt vand. Skyld godt så lagen forsvinder. Lad hytteostkornene dryppe godt af og fordel dem på plader med silikonemåtter. Bag hytteostkornene i ovnen.
Lad rapsolien blive varm i en tykbundet gryde ca. 180°. Fritere ca. 10 blanke og dehydrede hytteostkorn af gangen i ca. 5 sek. - eller til de popper. Lad dem dryppe af på fedtsugende papir - gentag med resten. Drys med salt og server straks.

Bagetid

Ca. 24 timer ved 45°. Uden varmluft og hvis muligt 0% fugtighed.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 3780 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 26 %
Kulhydrat: 5 %
Fedt: 69 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.