Fremgangsmetode

Udskriv

Kiksebund

Smelt smørret i en lille tykbundet gryde. Knus kiksene fint og bland dem med smørret. Kom blandingen i bunden af klare glas (ca. 2 dl). Tryk kikseblandingen let sammen.

Vaniljefromage

Læg husblassen i blød i koldt vand i ca. 10 min. Pisk æggeblommer, sukker og vaniljekorn lyst og luftigt. Rør flødeost, hytteost og cremefraiche i æggeblandingen. Træk husblassen op af vandet med det vand som hænger ved og smelt den i vandbad. Tilsæt citronsaft og rør det i æggeblandingen. Pisk hviderne stive og vend dem i efterfølgende. Fordel vaniljefromagen i glassene og stil dem tildækkede i køleskabet i mindst 1 time. Det er vigtigt at vaniljefromagen har sat sig før hindbærgeléen hældes over.

Hindbærgele

Læg husblassen i blød i koldt vand i ca. 10 min. Træk husblassen op af vandet med det vand som hænger ved og smelt den i vandbad. Tilsæt hindbærsaft. Fordel hindbærrene på den stivnede vaniljefromage. Hæld forsigtigt hindbærgeléen over og stil glassene tildækkede i køleskabet i mindst 3 timer.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 19880 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 12 %
Kulhydrat: 39 %
Fedt: 49 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Kiksebund

Vaniljefromage

Hindbærgele

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.