Hytteost cheesecake med hindbærgele
SERVERING
15 portioner
Kiksebund
Vaniljefromage
Hindbærgele
Energiindhold for hele retten: 19880 kJ
Energifordeling:
Fiber: 0 g
Protein: 12 %
Kulhydrat: 39 %
Fedt: 49 %
Smelt smørret i en lille tykbundet gryde. Knus kiksene fint og bland dem med smørret. Kom blandingen i bunden af klare glas (ca. 2 dl). Tryk kikseblandingen let sammen.
Læg husblassen i blød i koldt vand i ca. 10 min. Pisk æggeblommer, sukker og vaniljekorn lyst og luftigt. Rør flødeost, hytteost og cremefraiche i æggeblandingen. Træk husblassen op af vandet med det vand som hænger ved og smelt den i vandbad. Tilsæt citronsaft og rør det i æggeblandingen. Pisk hviderne stive og vend dem i efterfølgende. Fordel vaniljefromagen i glassene og stil dem tildækkede i køleskabet i mindst 1 time. Det er vigtigt at vaniljefromagen har sat sig før hindbærgeléen hældes over.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000