Fremgangsmetode

Udskriv
Kom mælk, fløde og myntestilke i en gryde, varm op til kogepunktet og træk derefter gryden fra varmen. Læg husblassen i blød i koldt vand i ca. 5 min. Tilsæt husblas og chokolade til den lune myntefløde. Lad det trække i 20-30 min., så smagen af mynte trækker godt ud i fløden. Sæt fløden i køleskabet og lad det stå minimum 4-5 timer, gerne natten over og køle helt af.
Sigt mynte fra og kom fløden på en sifonflaske. Server chokoladeskummet til friske bær eller fx en frugttærte.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 5670 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 7 %
Kulhydrat: 22 %
Fedt: 71 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.