Fremgangsmetode

Udskriv
Drys kyllingelårene med salt og brun dem i ovnen til de er let gyldne.
Rør piskefløde, honning, kyllingefond og sambal oelek godt sammen. Hæld flødeblandingen over kyllingelårene og steg dem i ovnen. Vend rabarberstykkerne med sukker og fordel dem på kyllingelårene og steg med de sidste 10 min.
Fordel kylling, rabarber og fløde over den lune perlebyg og blomkål og pynt med purløg.

Bruning

Ca. 10 min. ved 275°.

Stegning

Ca. 20 min. ved 175°.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 15200 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 26 %
Kulhydrat: 37 %
Fedt: 37 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Hertil

Pynt

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.