Fremgangsmetode

Udskriv

Bagt knoldselleri

Gnid knoldsellerien ind i olie og salt - og bag den i ovnen til den er mør. Afkøl knoldsellerien helt og skær den i rustikke stykker.

Cremet ost

Blend ost og mælk til en jævn blanding. Tilsæt citronsaft og peber. Smag til.

Dildolie

Lun olien i en gryde ved jævn varme - til ca. 50°. Kom olien i en blender sammen med dild og blend til en jævn blanding. Sigt olien gennem et klæde og stil den på køl.

Sprøde brødkrummer

Kom brød, olie og salt i en foodprocessor og kør det til brødkrummer. Fordel brødkrummerne på en plade med bagepapir og bag det i ovnen - til det er gyldent.
Fordel ⅔ af ostecremen på et fad og læg selleristykkerne ovenpå. Kom resten af ostecremen på sellerien og dryp med dildolien. Drys de sprøde brødkrummer i et fint lag og pynt med karse.

Bagetid for knoldselleri

Ca. 1½ time ved 175° - varmluft.

Bagetid for sprøde brødkrummer

Ca. 10 min. ved 175° - varmluft.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 7330 kJ

Energifordeling:

Fiber: 49 g
Protein: 11 %
Kulhydrat: 25 %
Fedt: 64 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Bagt knoldselleri

Cremet ost

Dildolie

Sprøde brødkrummer

Pynt

Månedens tema

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.