Fremgangsmetode

Udskriv

Havtornkompot

Bring havtorn, sukker og vand i kog. Kog det, uden låg, ved jævn til kraftig varme i 8-9 min. Tilsæt gulerodstern og kog i yderligere ca. 1 min. Lad kompotten køle af.
Kom skyren i 10 glas og fordel havtornkompotten på toppen.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 3740 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 41 %
Kulhydrat: 52 %
Fedt: 7 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Havtornkompot

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.