Fremgangsmetode

Udskriv

Kakao-appelsin flødeskum

Pisk fløden til et fast skum. Tilsæt appelsinsaft, kakao, sukker og skal og vend det godt sammen. Form kakao-appelsinskummet til kugler og sæt dem på bagepapir. Frys straks.

Karryflødeskum

Pisk fløden til et fast skum. Tilsæt karry, salt og peber og vend det godt sammen. Form karryskummet til kugler og sæt dem på bagepapir. Frys straks.

Peberrodsflødeskum

Pisk fløden til et fast skum. Tilsæt peberrod, citronsaft, salt og peber og vend det godt sammen. Form peberrodsskummet til kugler og sæt dem på bagepapir. Frys straks.

Krydderurteflødeskum

Pisk fløden til et fast skum. Tilsæt estragon, dild og hvidløg og vend det godt sammen. Form krydderurteskummet til kugler og sæt dem på bagepapir. Frys straks.

Tip

Det er vigtigt, at flødeskummet har en fast konsistens, så det kan holde formen på frost. Modsat må den ikke overspiskes, da flødeskummet vil skille, når det smelter i en varm ret. Flødeskummet kan holde sig længe på frost pakket i en lufttæt beholder.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 11490 kJ

Energifordeling:

Fiber: 8 g
Protein: 4 %
Kulhydrat: 7 %
Fedt: 89 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Kakao-appelsinflødeskum

Karryflødeskum

Peberrodsflødeskum

Krydderurteflødeskum

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.