Fremgangsmetode

Udskriv

Gulerodssuppe

Fjern de yderste blade på citrongræsset og snit det fint. Skær ingefæren i tynde strimler. Sauter gulerod, citrongræs og ingefær i en gryde med smør i ca. 5 min. Tilsæt bouillon og lad suppen simre i ca. 30 min. eller til gulerødderne er helt møre. Tilsæt friskost, citronsaft, salt og peber og blend suppen til den er helt glat. Sigt evt. suppen og smag til.

Croutoner

Smelt smørret og vend det godt sammen med brød, koriander, salt og peber. Bag dem sprøde i ovnen.

Bagetid

Ca. 10 min. ved 200°.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 13160 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 8 %
Kulhydrat: 25 %
Fedt: 67 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Gulerodssuppe

Sprøde croutoner

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.