Fremgangsmetode

Udskriv
1. Kog fonden op og jævn den med maizena-blandingen. 2. Kog sovsen godt igennem og tag den af varmen. 3. Rør Arla Protino® Valleproteinpulver ud i lidt vand og tilsæt det i sovsen. 4. Tilsæt evt. kulør og smag til med salt og peber. 5. Tilsæt smør og blend med en stavblender til smør og vallepulver er opløst.

Serveringsforslag

Server sammen med nye kartofler og en god frikadelle.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 311 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 24 %
Kulhydrat: 8 %
Fedt: 68 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.