Fremgangsmetode

Udskriv
1. Lun kærnemælken og rør gæren ud heri. 2. Tilsæt gulerod og æble. 3. Tilsæt hvedemel lidt efter lidt, og rør Arla Protino® Valleproteinpulver i, mens dejen stadig har grødkonsistens. 4. Tilsæt resten af melet sammen med salten. 5. Lad dejen hæve lunt i en time. 6. Form boller af dejen, hvis den klistrer så brug lidt olie på bordet og hænderne. 7. Lad bollerne efterhæve ca. 1 time. 8. Bag bollerne ved 150 grader i ca. 12 min.

Tip

Du kan også komme dejen i små forme og dryppe med olivenolie og drysse med flagesalt.

Serveringsforslag

Servér bollerne med koldt smør.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 802 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 19 %
Kulhydrat: 75 %
Fedt: 6 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.