Fremgangsmetode

Udskriv
Bland fløde og citronsaft i en skål og lad det stå til fløden tykner.
Skær blomkålen ud i grove stykker. Hak blomkål med stok og blade i en foodprocessor - i små portioner. Hvis der fyldes for meget i fodprocessoren, kan blomkålen sætte sig fast og salaten vil blive for fintdelt. Den hakkede blomkål skal have konsistens som løse ris. Kom kålen i en stor skål og bland den grundigt med salt, spidskommen og peber. Vend til sidst citronfløden i salaten. Smag til - evt. med mere citron. Anret i skåle og server kold som tilbehør til fx fiskefrikadeller eller kylling.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 2560 kJ

Energifordeling:

Fiber: 24 g
Protein: 15 %
Kulhydrat: 24 %
Fedt: 61 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Pynt

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.