Fremgangsmetode

Udskriv
Kog fløden op med bouillon, timian, chili, muskatnød og peber. Smag til med salt.
Læg blomkålsbuketterne i et fad og hæld den varme fløde over. Drys med ost og bag retten i ovnen.
Rist rugbrødsternene sprøde i smør i en pande. Afkøl dem i en sigte. Drys ternene over blomkålen sammen med finthakkede drueagurker. Pynt med kørvel og server.

Bagetid

15-20 min. ved 180°.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 11420 kJ

Energifordeling:

Fiber: 44.3 g
Protein: 11 %
Kulhydrat: 21 %
Fedt: 68 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Rugbrødstern

Pynt

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.