Fremgangsmetode

Udskriv
Skær bakskuld og grøntsager i grove stykker. Sauter det i olie i en gryde i ca. 10 min. Tilsæt fond og varm langsomt op. Lad det simre 30 min. Sigt fonden og reducer til ca. ½ l. Pisk fløden til et let skum og vend det i den varme fond. Smag til med citronsaft, salt og peber.
NB: Alternativt til bakskuld kan der anvendes røget bacon i tern. Dog er det vigtigt at hælde fedtet fra når det er stegt - inden fonden tilsættes.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 0 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 2 %
Kulhydrat: 14 %
Fedt: 84 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.