Fremgangsmetode

Udskriv
Steg løg og hvidløg klare i smør. Tilsæt flåede tomater og revet æble og lad det simre i ca. 45 min. Smag til med honning, salt og chili.
Skær peberfrugterne i strimler. Steg dem i smør ved høj varme i en støbejernspande til de har en fin farve. Tilsæt de stegte peberfrugter og bønnerne til tomatsaucen og kog i nogle minutter. Slå æggene forsigtigt ud og lad panden blive på varmen til æggene er bagte. Top med lidt cremefraiche og pynt med basilikum og peber.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 0 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 0 %
Kulhydrat: 0 %
Fedt: 100 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Servering

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.