Fremgangsmetode

Udskriv

Dressing

Kør æggeblommer, citronsaft og sennep i en blender. Tilsæt de 2 slags olie i en tynd stråle mens blenderen kører. Tilsæt ost og spæd med mælk til den ønskede konsistens. Smag til med salt og peber.

Marineret kål

Høvl kål tyndt på et mandolin. Blancher appelsinskallen i letsaltet vand og dryp af. Kog juice, smør og ingefær til en lage. Afkøl og vend appelsinskal og chili i lagen. Smag til med salt og peber. Vend kålen i appelsinlagen og lad den trække nogle timer.

Servering

Vend salaten med appelsinfileter, dressing og sesamfrø. Top med mandler og server.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 14350 kJ

Energifordeling:

Fiber: 24.8 g
Protein: 8 %
Kulhydrat: 11 %
Fedt: 81 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Dressing

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.