Fremgangsmetode

Udskriv
Lad smørret blive gyldent i en tykbundet gryde. Tilsæt løg og steg dem gyldne. Tilsæt hvidløg og steg i ca. 2 min. Kom bouillon, kartofler, peberfrugt, kokosmælk, currypaste og salt i gryden. Kog suppen et par minutter. Tilsæt knoldselleri og fiskesovs og kog til kartoflerne er møre - men med bid. Rund smagen af med piskefløde.
Kom grønkålen i suppen lige inden servering, og varm den igennem 1 min. Dryp suppen med limesaft og smag til. Pynt med koriander.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 8520 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 9 %
Kulhydrat: 37 %
Fedt: 54 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.