Fremgangsmetode

Udskriv

Ovnbagte tomater

Fordel tomatbådene på en bageplade, drys med salt og bag dem i ovnen.

Fiskesuppe

Steg løgene klare i smør. Tilsæt safrantråde og steg i yderligere ca. 1 min. Tilsæt bouillon og hvidvin og kog under låg ved svag varme i ca. 10 min. Tilsæt flødefraiche og kog i yderligere ca. 5 min. Kom smør og salt i og smag til.
Blancher fennikelternene. Lad dem dryppe af og vend dem med citronsaft.
Skær fisken i mindre stykker og læg dem på bageplader med papir. Drys med salt og bag dem.
Anret fennikel, fiskestykker og tomater i bunden af 10 skåle. Hæld den varme suppe på og pynt med fennikeltop. Server suppen rygende varm med brød.

Bagetid for tomater

Ca. 2 timer ved 100°.

Bagetid for fisk

Ca. 10 min ved 175°.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 15900 kJ

Energifordeling:

Fiber: 13.2 g
Protein: 20 %
Kulhydrat: 8 %
Fedt: 72 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Ovnbagte tomater

Fiskesuppe

Pynt

Tilbehør

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.