Fiskesuppe med safran, fennikel og tomat
SERVERING
10 portioner
Ovnbagte tomater
Fiskesuppe
Pynt
Energiindhold for hele retten: 15900 kJ
Energifordeling:
Fiber: 13.2 g
Protein: 20 %
Kulhydrat: 8 %
Fedt: 72 %
Fordel tomatbådene på en bageplade, drys med salt og bag dem i ovnen.
Steg løgene klare i smør. Tilsæt safrantråde og steg i yderligere ca. 1 min. Tilsæt bouillon og hvidvin og kog under låg ved svag varme i ca. 10 min. Tilsæt flødefraiche og kog i yderligere ca. 5 min. Kom smør og salt i og smag til.
Blancher fennikelternene. Lad dem dryppe af og vend dem med citronsaft.
Skær fisken i mindre stykker og læg dem på bageplader med papir. Drys med salt og bag dem.
Anret fennikel, fiskestykker og tomater i bunden af 10 skåle. Hæld den varme suppe på og pynt med fennikeltop. Server suppen rygende varm med brød.
Ca. 2 timer ved 100°.
Ca. 10 min ved 175°.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000