Fremgangsmetode

Udskriv
Blend ris, ærter, æg og ost hurtigt sammen i en foodprocessor. Tilsæt resten af ingredienserne og kør hurtigt farsen færdig. Farsen skal være sammenhængende, men må gerne være chunky. Lad dejen hvile i ca. 10 min.
Steg en prøve-klatkage og juster evt. smagen. Der er ikke tilsat salt i opskriften, da osten giver en del salt til retten. Juster evt. med mere salt efter behag.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 4780 kJ

Energifordeling:

Fiber: 12 g
Protein: 21 %
Kulhydrat: 43 %
Fedt: 36 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.