X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.

Træd ind i en verden af plantebaseret køkkenkunst.

Vi har haft det grønne forklæde på og sammensat en perlerække af plantebaserede opskrifter, skræddersyet til kantinekøkkenet. Så værsgo´. Til dig, der laver mad til mange – eller dig, der blot har lyst til at blive inspireret til at lave mad, som du plejer, på en ny måde.


God rejse!

DET KOLDE - FÅ MERE SMAG OG MINDRE MADSPILD I DET KOLDE KØKKEN

Når du skifter kød ud med plantebaserede ingredienser, skal du være ekstra opmærksom på tilsmagningen. Dine råvarer har milde smage med sig. Det kan du udnytte som kok til at sætte dit eget præg på dine retter. Husk også, at du let kan variere de kolde serveringer ved at bruge de grøntsager, du har ved hånden. På den måde kan du ændre smag og udtryk på rette og mindske madspild samtidig. 


Se opskrifter her


DET VARME - SÆT NYE TRADITIONER PÅ MENUKORTET

I det varme køkken kan du deltage aktivt i klimakampen lige her og lige nu. Det gælder uanset, om du brænder for at forny klassiske danske retter, om du lige har været omkring Indien for at hente inspiration til lidt falafel masala, eller om du synes, at den ærkeamerikanske burger trænger til et løft. Inspirationen til en plantebaseret fornyelse i dit køkken, kan du hente med et klik. Skan QR-koderne for at komme direkte til opskrifter med nye favoritretter.


Se opskrifter her

DET DELIKATE - ET KØKKEN I DELIKAT BALANCE

Jo mindre din servering er, jo større krav stiller det til både det visuelle udtryk og den smagsmæssige balance i hver bid. Dine små kunstværker skal være smukke for øjet og en eksplosion af velsmag i gæsternes mund. Ingredienserne skal trække smagsspektret helt op. Surt. Sødt. Bitter. Salt. Umami. Alt sammen i en mundfuld. Det sikrer du i sammensætningen af enkeltelementerne i din anretning. Ofte kan du bruge en dip eller to til at komme hele vejen fra gæsternes første bid til deres efterfølgende: uhmmm.


Alt sammen giver mindre madspild. Og det er vejen til bedre køkkenprocenter.


Se opskrifter her

Har du spørgsmål til nyheden?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

Orkla Danmark
Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
43589300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Seneste nyheder

05.03.2024

Se præmierne til afstemningen om 'Årets Nyhed - Away From Home'.

Skal du vinde en fed spiseoplevelse på 3000 kr. eller en af de andre lækre præmier?

03.01.2024

Vær med på Kødfri januar

Flere og flere tilmelder sig ”Veganuary”-challenge - en udfordring, hvor man skal spise plantebasere

01.11.2023

Gør julen sprød

Få kokkens tips til sprøde svær

01.11.2023

Flere plantebaserede julemenuer – ja tak!

Bliv inspireret og lad os sammen skabe nye traditioner, hvor planter og god smag går hånd i hånd.

01.11.2023

Stolte syltetraditioner i mere end 175 år

Den perfekte Mortens aften-servering.

01.11.2023

Inspiration til den veganske måned

Udvid dit plantebaserede menukort med smagfulde tapas

21.09.2023

Ny inspiration til det kolde køkken

Vi fejrer internationale Vegetardag med vegetarisk smørrebrød.