X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.

Hvis du også elsker bacon

Bacon er helt uforlignelig, når det gælder smag og sprød lækkerhed. Bare duften, uhmmm – den går direkte i sanserne og gør os larmende sultne på et øjeblik.

Smag og nørderi går hånd i hånd hos Tulip Professional by Danish Crown

Vi har langt over 100 års erfaring med udvikling og produktion af dette fine Livets Krydderi, som gerne spiller hovedrollen i din ret, eller også bare leverer lige det der ekstra til smagen, duften og den knasende, sprøde konsistens.

Bacon kan bruges til næsten alt, og der er masser af muligheder, for du kan både få bacon i skiver, tern, på bagepapir, færdigstegt og som flakes. 

Kan du ikke få nok af bacon?

Hvis du ikke kan få nok af bacon, er du kommet til det rette sted, for vores bacon er med hele døgnet; morgen, middag og aften – on the go og når den lille sult melder sig – eller hvad med i bagværk, desserter og på ostebordet?

Alle steder kan bacon indgå, og vi elsker det! Trænger du til ny inspiration, kan du gå på opdagelse i vores over 150 opskrifter med bacon, som du finder lige her. Prøv f.eks. Baconsvøbte kyllingefileter med pesto, bagte løg og blå sauce, Cookies med bacon og chokolade, Baconmarmelade og meget andet. Der er i hvert fald noget for enhver smag.


Og vil du nørde endnu mere, kan du besøge vores Baconunivers. Her kan du fordybe dig i hverdagens største smagsmirakel: BACON!

Har du spørgsmål til nyheden?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Seneste nyheder

05.11.2024

Har du styr på julens bagværk?

Den er go’ nok! Julen står for døren, og før man ved af det, kimer det til julefest og julebag.

05.11.2024

Nye plantebaserede serveringer til sæsonen

– til dig, der skaber madoplevelser hver dag.

05.11.2024

Skab nye smagsoplevelser med ribs, tyttebær og kirsebærsauce

I jeres professionelle køkken er ribs, tyttebær og kirsebærsauce fantastiske ingredienser.

05.11.2024

Hvordan lyder bæredygtighed i dine ører?

Hør podcast-serien ’Til Bords’ om bæredygtighed i køkkenet og få konkrete råd, du kan bruge i hver

28.10.2024

En plan for klimaindsatsen

Hvordan kan fødevareindustrien tage ansvar for klimaforandringerne og gøre en positiv forskel?

01.10.2024

Hold fingeren på bagepulsen med Valsemøllen!

Opdag de nyeste trends inden for bagning og de hotteste tendenser på sociale medier.

23.09.2024

On Trend Menus 2024

Få de nyeste trends inden for foodservice samt inspiration og opskrifter til at implementere dem!

23.09.2024

Grab & Go - Mad på farten

Mangler du inspiration til mad på farten? Så læs den nye folder med opskrifter og idéer til Grab&Go!