X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.

Flere og flere tilmelder sig ”Veganuary”-challenge - en udfordring, hvor man skal spise plantebaseret i hele januar. Især fleksitarerne har taget dette til sig. Plantebaseret kost er nemlig en god balance mellem flere tendenser. Det er godt for dit helbred og det er godt for planeten. Næsten 15% af alle Co2-udledninger kommer fra kød- og mejeriindustrien, og man kan derfor gøre en forskel ved at spise mere plantebaseret.

Det er efterhånden nærmere normen end en trend at vælge kødfrie måltider. Hvorfor ikke tage skridtet og udfordre dine gæster i årets første måned? Her er mange i forvejen ekstra motiveret til at ændre vaner og du har derfor en god mulighed for at erstatte noget af kødet på din menu med grønt og alternative proteinkilder. 

Hos Unilever Food Solutions vil vi gerne hjælpe med inspiration til de kødfrie måltider. Vi ved at det kan være en udfordring at gøre det både mættende, nærende og smagfuldt, når man skal undvære kødet. Men det er heldigvis ikke så svært med de rette alternativer. Der findes mange gode proteinkilder som bønner og linser, men også gode og mættende grøntsager og kål, som vi kunne fremhæve mere i madlavningen.

New Year. New Meat.

Der er dog også rigtig mange mennesker, som ikke kan overbevises til at skifte kødet ud med grønt. Til dem findes det perfekte alternativ: Planteprotein. The Vegetarian Butcher er en serie af kødalternativer af højeste kvalitet baseret på soja. Det giver den bedste tekstur, der virkelig læner sig op af kød, mens smagen og tilberedningsmetoden er også stort set identisk for at gøre det nemt for dig i køkkenet. Og til stor glæde for den kødelskende gæst, der ønsker at skære ned på den animalske vare. Pludselig bliver nytårskuren lidt mere overskuelig.

Vil du gerne læse mere om Veganuary, få idéer til kødfrie opskrifter (både med uden planteprotein), få inspiration til en mere grøn menu eller bare klikke lidt rundt blandt opskrifter, så besøg UFS’ hjemmeside og find det hele der.


​​​​​​​Bliv klar til kødfri januar (unileverfoodsolutions.dk)


Har du spørgsmål til nyheden?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

Unilever Food Solutions
Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
43284100
Se profil
Besøg websitet

Seneste nyheder

05.11.2024

Har du styr på julens bagværk?

Den er go’ nok! Julen står for døren, og før man ved af det, kimer det til julefest og julebag.

05.11.2024

Nye plantebaserede serveringer til sæsonen

– til dig, der skaber madoplevelser hver dag.

05.11.2024

Skab nye smagsoplevelser med ribs, tyttebær og kirsebærsauce

I jeres professionelle køkken er ribs, tyttebær og kirsebærsauce fantastiske ingredienser.

05.11.2024

Hvordan lyder bæredygtighed i dine ører?

Hør podcast-serien ’Til Bords’ om bæredygtighed i køkkenet og få konkrete råd, du kan bruge i hver

28.10.2024

En plan for klimaindsatsen

Hvordan kan fødevareindustrien tage ansvar for klimaforandringerne og gøre en positiv forskel?

01.10.2024

Hold fingeren på bagepulsen med Valsemøllen!

Opdag de nyeste trends inden for bagning og de hotteste tendenser på sociale medier.

23.09.2024

On Trend Menus 2024

Få de nyeste trends inden for foodservice samt inspiration og opskrifter til at implementere dem!

23.09.2024

Grab & Go - Mad på farten

Mangler du inspiration til mad på farten? Så læs den nye folder med opskrifter og idéer til Grab&Go!