X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.

The Vegetarian Butcher

Bare én kødfri dag om ugen kan gøre en kæmpe forskel for natur, miljø, biodiversitet og klima. Men betyder dét, at vi skal erstatte kødet med rødbedebøffer og falafler?


Nej, hvis du spørger kødentusiasten Jaap Korteweg. Han er verdens første vegetariske slagter.


​​​​​​​Jaap kommer fra en familie med rødder i traditionel kvægdrift gennem ni generationer. Alligevel tog han en atypisk beslutning. Han valgte at bytte et liv med kød ud med et liv med grøntsager. Problemet var bare, at han savnede smagen og konsistensen af kød. Faktisk så meget, at han gjorde det til sit livs mission at finde et reelt alternativ. Og efter 3 års intensiv research lykkedes det Jaap og hans team at udvikle et produkt med en helt særlig smag, tekstur og bid, som er så godt, at det får selv kødentusiaster til at elske vegetarmad.

Sacrifice Nothing

Med disse produkter er det nemt at erstatte kød med et velsmagende planteprotein, og stadig servere retter, som du kender dem. Vi mener ikke, at man som kødelsker skal gå på kompromis, hvis man ønsker at spise mere bæredygtigt. Derfor er vores motto også ”Sacrifice Nothing”. For her ofrer vi hverken dyr, smag eller tilfredshed.


The Vegetarian Butcher er ikke til de elever, som ikke kan lide smagen af kød. Det er til dem, som elsker kød. Derfor er det et ideelt produkt at servere for hele skolen. Så skal I ikke længere tænke på særlige anretninger til vegetarerne.


Serien består indtil videre af seks varianter, der alle er baseret på bæredygtigt, certificeret soja:

  1. NoChicken Chunks: Veganske ”kyllinge”stykker, der er perfekte i blandt andet wraps, wok og karryretter.
  2. NoBeef Burger: Vegetariske burgerbøffer, der også kan bruges som hakkebøf.
  3. NoMince: Vegansk plantefars. Ideelt til eksempeltvis bolognese, lasagne og shephards pie.
  4. NoMeatballs: Vegetariske planteboller, der egner sig godt med pasta og tomatsauce.
  5. NoNuggets: Veganske nuggets, der er lige så sprøde og smagfulde som originalen.
  6. Little Willies: Krydrede pølser, der er oplagte som brunch, til kartoffelmos, i gryderetter eller på pizza.

Få mere inspiration

Find inspiration til opskrifter i vores brochure The Vegetarian Butcher - for dig der elsker kød.

Har du spørgsmål til nyheden?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

Unilever Food Solutions
Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
43284100
Se profil
Besøg websitet

Seneste nyheder

05.03.2024

Se præmierne til afstemningen om 'Årets Nyhed - Away From Home'.

Skal du vinde en fed spiseoplevelse på 3000 kr. eller en af de andre lækre præmier?

03.01.2024

Vær med på Kødfri januar

Flere og flere tilmelder sig ”Veganuary”-challenge - en udfordring, hvor man skal spise plantebasere

01.11.2023

Gør julen sprød

Få kokkens tips til sprøde svær

01.11.2023

Flere plantebaserede julemenuer – ja tak!

Bliv inspireret og lad os sammen skabe nye traditioner, hvor planter og god smag går hånd i hånd.

01.11.2023

Stolte syltetraditioner i mere end 175 år

Den perfekte Mortens aften-servering.

01.11.2023

Inspiration til den veganske måned

Udvid dit plantebaserede menukort med smagfulde tapas

21.09.2023

Ny inspiration til det kolde køkken

Vi fejrer internationale Vegetardag med vegetarisk smørrebrød.