The Vegetarian Butcher

Bare én kødfri dag om ugen kan gøre en kæmpe forskel for natur, miljø, biodiversitet og klima. Men betyder dét, at vi skal erstatte kødet med rødbedebøffer og falafler?


Nej, hvis du spørger kødentusiasten Jaap Korteweg. Han er verdens første vegetariske slagter.


​​​​​​​Jaap kommer fra en familie med rødder i traditionel kvægdrift gennem ni generationer. Alligevel tog han en atypisk beslutning. Han valgte at bytte et liv med kød ud med et liv med grøntsager. Problemet var bare, at han savnede smagen og konsistensen af kød. Faktisk så meget, at han gjorde det til sit livs mission at finde et reelt alternativ. Og efter 3 års intensiv research lykkedes det Jaap og hans team at udvikle et produkt med en helt særlig smag, tekstur og bid, som er så godt, at det får selv kødentusiaster til at elske vegetarmad.

Sacrifice Nothing

Med disse produkter er det nemt at erstatte kød med et velsmagende planteprotein, og stadig servere retter, som du kender dem. Vi mener ikke, at man som kødelsker skal gå på kompromis, hvis man ønsker at spise mere bæredygtigt. Derfor er vores motto også ”Sacrifice Nothing”. For her ofrer vi hverken dyr, smag eller tilfredshed.


The Vegetarian Butcher er ikke til de elever, som ikke kan lide smagen af kød. Det er til dem, som elsker kød. Derfor er det et ideelt produkt at servere for hele skolen. Så skal I ikke længere tænke på særlige anretninger til vegetarerne.


Serien består indtil videre af seks varianter, der alle er baseret på bæredygtigt, certificeret soja:

  1. NoChicken Chunks: Veganske ”kyllinge”stykker, der er perfekte i blandt andet wraps, wok og karryretter.
  2. NoBeef Burger: Vegetariske burgerbøffer, der også kan bruges som hakkebøf.
  3. NoMince: Vegansk plantefars. Ideelt til eksempeltvis bolognese, lasagne og shephards pie.
  4. NoMeatballs: Vegetariske planteboller, der egner sig godt med pasta og tomatsauce.
  5. NoNuggets: Veganske nuggets, der er lige så sprøde og smagfulde som originalen.
  6. Little Willies: Krydrede pølser, der er oplagte som brunch, til kartoffelmos, i gryderetter eller på pizza.

Få mere inspiration

Find inspiration til opskrifter i vores brochure The Vegetarian Butcher - for dig der elsker kød.

Har du spørgsmål til nyheden?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

Unilever Food Solutions
Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
43284100
Se profil
Besøg websitet

Seneste nyheder

05.10.2021

Nyhed: DeliSoft

Sammen med vores erfarne bagere har vi skabt nogle af de bedste rugbrød. Se nyheden DeliSoft her.

14.09.2021

5 fordele ved plantebaseret kost

Vi giver dig her de 5 største fordele ved at spise mere plantebaseret.

14.09.2021

De unge går forrest i en mere plantebaseret kost.

Det plantebaserede måltid er kommet for at blive - og det er de unge, der baner vejen.

14.09.2021

Det klimavenlige valg

Her får du inspiration til, hvordan du igennem kosten kan gøre en forskel for klimaet.

14.09.2021

Når kødelskeren skal være klimavenlig

Kødfri serveringer - hvad gør man, hvis eleverne ikke ønsker at erstatte hakkebøffen med grøntsager?

14.09.2021

Mød The Vegetarian Butcher

Kan én kødfri dag om ugen gøre en forskel? Få svaret fra verdens første vegetariske slagter her.

13.09.2021

Optimal tilberedning af fisk

Det kan være en stor udfordring at tilberede fisk, så den ikke bliver tør. Læs med her og få hjælp.

13.09.2021

Superfoods fra havet

Selvfølgelig ved du, at fisk og skaldyr er sundt. Men ved du hvorfor? Læs mere her.

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.