X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.

The Vegetarian Butcher

Bare én kødfri dag om ugen kan gøre en kæmpe forskel for natur, miljø, biodiversitet og klima. Men betyder dét, at vi skal erstatte kødet med rødbedebøffer og falafler?


Nej, hvis du spørger kødentusiasten Jaap Korteweg. Han er verdens første vegetariske slagter.


​​​​​​​Jaap kommer fra en familie med rødder i traditionel kvægdrift gennem ni generationer. Alligevel tog han en atypisk beslutning. Han valgte at bytte et liv med kød ud med et liv med grøntsager. Problemet var bare, at han savnede smagen og konsistensen af kød. Faktisk så meget, at han gjorde det til sit livs mission at finde et reelt alternativ. Og efter 3 års intensiv research lykkedes det Jaap og hans team at udvikle et produkt med en helt særlig smag, tekstur og bid, som er så godt, at det får selv kødentusiaster til at elske vegetarmad.

Sacrifice Nothing

Med disse produkter er det nemt at erstatte kød med et velsmagende planteprotein, og stadig servere retter, som du kender dem. Vi mener ikke, at man som kødelsker skal gå på kompromis, hvis man ønsker at spise mere bæredygtigt. Derfor er vores motto også ”Sacrifice Nothing”. For her ofrer vi hverken dyr, smag eller tilfredshed.


The Vegetarian Butcher er ikke til de elever, som ikke kan lide smagen af kød. Det er til dem, som elsker kød. Derfor er det et ideelt produkt at servere for hele skolen. Så skal I ikke længere tænke på særlige anretninger til vegetarerne.


Serien består indtil videre af seks varianter, der alle er baseret på bæredygtigt, certificeret soja:

  1. NoChicken Chunks: Veganske ”kyllinge”stykker, der er perfekte i blandt andet wraps, wok og karryretter.
  2. NoBeef Burger: Vegetariske burgerbøffer, der også kan bruges som hakkebøf.
  3. NoMince: Vegansk plantefars. Ideelt til eksempeltvis bolognese, lasagne og shephards pie.
  4. NoMeatballs: Vegetariske planteboller, der egner sig godt med pasta og tomatsauce.
  5. NoNuggets: Veganske nuggets, der er lige så sprøde og smagfulde som originalen.
  6. Little Willies: Krydrede pølser, der er oplagte som brunch, til kartoffelmos, i gryderetter eller på pizza.

Få mere inspiration

Find inspiration til opskrifter i vores brochure The Vegetarian Butcher - for dig der elsker kød.

Har du spørgsmål til nyheden?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

Unilever Food Solutions
Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
43284100
Se profil
Besøg websitet

Seneste nyheder

01.10.2024

Hold fingeren på bagepulsen med Valsemøllen!

Opdag de nyeste trends inden for bagning og de hotteste tendenser på sociale medier.

23.09.2024

On Trend Menus 2024

Få de nyeste trends inden for foodservice samt inspiration og opskrifter til at implementere dem!

23.09.2024

Grab & Go - Mad på farten

Mangler du inspiration til mad på farten? Så læs den nye folder med opskrifter og idéer til Grab&Go!

22.08.2024

Gør maden mere klimavenlig - spis brød til

Korn kan bruges til meget mere end brød og kommer til at spille og større rolle i fremtiden.

03.07.2024

Fremtiden er planterig

Korn kan bruges til meget mere end brød og kommer til at spille en større og større rolle.

02.07.2024

Smagen er kernen i enhver god spiseoplevelse

Prøv vores opskrift på bao med appelsinmarinerede rejer

02.07.2024

Hvis du også elsker bacon

Bacon er helt uforlignelig, når det gælder smag og sprød lækkerhed.