X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.

5 fordele ved plantebaseret kost

Der er mange fordele ved at vælge en mere plantebaseret kost, og vi har samlet de 5 væsentligste her:

  1. Du behøver ikke lave særskilte retter til vegetarerne.
  2. Grønt er billigere end kød. Bruger du planteprotein behøver du typisk ikke bruger så store mængder som konventionelt kød, da det nemt suppleres op med eksempletvis revet grønt. Typisk er der heller ikke så stort svind under tilberedning af planteprotein som ved eksempelvis hakket oksekød, så kiloprisen på det tilberedte produkt er væsentlig lavere.
  3. Et positivt indspark på Co2-regnskabet.
  4. Godt for sundheden.
  5. Du kan både prøve nye retter og konvertere kendte klassikere til en kødfri version med brug af planteprotein.

Har du spørgsmål til nyheden?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

Unilever Food Solutions
Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
43284100
Se profil
Besøg websitet

Seneste nyheder

03.01.2024

Vær med på Kødfri januar

Flere og flere tilmelder sig ”Veganuary”-challenge - en udfordring, hvor man skal spise plantebasere

01.11.2023

Gør julen sprød

Få kokkens tips til sprøde svær

01.11.2023

Flere plantebaserede julemenuer – ja tak!

Bliv inspireret og lad os sammen skabe nye traditioner, hvor planter og god smag går hånd i hånd.

01.11.2023

Stolte syltetraditioner i mere end 175 år

Den perfekte Mortens aften-servering.

01.11.2023

Inspiration til den veganske måned

Udvid dit plantebaserede menukort med smagfulde tapas

21.09.2023

Ny inspiration til det kolde køkken

Vi fejrer internationale Vegetardag med vegetarisk smørrebrød.

21.09.2023

Supper til de kolde dage

Suppe er ofte en undervurderet ret. Det er en billig ret og nem at tilberede i utallige udgaver!