5 fordele ved plantebaseret kost
Der er mange fordele ved at vælge en mere plantebaseret kost, og vi har samlet de 5 væsentligste her:
- Du behøver ikke lave særskilte retter til vegetarerne.
- Grønt er billigere end kød. Bruger du planteprotein behøver du typisk ikke bruger så store mængder som konventionelt kød, da det nemt suppleres op med eksempletvis revet grønt. Typisk er der heller ikke så stort svind under tilberedning af planteprotein som ved eksempelvis hakket oksekød, så kiloprisen på det tilberedte produkt er væsentlig lavere.
- Et positivt indspark på Co2-regnskabet.
- Godt for sundheden.
- Du kan både prøve nye retter og konvertere kendte klassikere til en kødfri version med brug af planteprotein.
Har du spørgsmål til nyheden?
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.
Unilever Food Solutions
Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
43284100
Se profil
Besøg websitet