X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.

Det er saftsus’me mørt! Det vil du høre dig selv sige, når du prøver en af udskæringerne fra Tender Pork sortimentet.

Det, der begejstrer, er den naturlige lage, vi har tilført kødet, der sikrer, at kødet altid er mørt og samtidig bevarer både saft og kraft. Lagen, vi bruger, indeholder vand, en smule majsstivelse samt salt og sukker, der er med til at fremhæve kødets gode smag.

Lige præcis dét, at de magre kødstykker bevarer saft og kraft er et kæmpe plus. Det betyder nemlig, at du kan servere retter, der både er lette og velsmagende. Tender Pork udmærker sig også ved at være perfekt til at holde varmt over længere tid uden at blive tørt.

Mange ønsker at spise mindre kød, og når vi gør det, skal det være en god oplevelse – det skal være mørt og saftigt. Tender Pork egner sig godt til genopvarmning, og rester kan nemt anvendes, så du minimerer madspild – endnu et plus for den bæredygtige køkkendrift.

Chilivaniljemarineret skinkesteg med gule ris, asiatisk syltede agurker og koriandercreme

Har du spørgsmål til nyheden?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Seneste nyheder

03.07.2024

Fremtiden er planterig

Korn kan bruges til meget mere end brød og kommer til at spille en større og større rolle.

02.07.2024

Smagen er kernen i enhver god spiseoplevelse

Prøv vores opskrift på bao med appelsinmarinerede rejer

02.07.2024

Hvis du også elsker bacon

Bacon er helt uforlignelig, når det gælder smag og sprød lækkerhed.

05.03.2024

Se præmierne til afstemningen om 'Årets Nyhed - Away From Home'.

Skal du vinde en fed spiseoplevelse på 3000 kr. eller en af de andre lækre præmier?

03.01.2024

Vær med på Kødfri januar

Flere og flere tilmelder sig ”Veganuary”-challenge - en udfordring, hvor man skal spise plantebasere

01.11.2023

Gør julen sprød

Få kokkens tips til sprøde svær