X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.

Sektorsamarbejde mellem HORESTA og Miljøstyrelsen om engangsemballage og plast

Horesta har på vegne af restaurationsbranchen indgået et sektorsamarbejde med Miljøministeriet med det formål at realisere potentialer for mere genbrug, genanvendelse og reduktion af plast til takeaway-emballager. Sektorsamarbejdet skal ses i sammenhæng med den politiske aftale om Klimaplan for en grøn affaldssektor og cirkulær økonomi, som har fastsat et reduktionsmål for plast i takeaway emballager på 50% i 2026.

Sektorsamarbejdet skal ligeledes bidrage til konkrete løsninger, der både reducerer mængden af engangsplastik og øger genanvendelsen heraf i hotel- og restaurationsbranchen. Samarbejdet retter sig mod aktører på tværs af værdikæden, som producenter, indkøbere og affaldsbehandlere.

Sekretariatet for sektorsamarbejdet ligger hos HORESTA, hvor man kan høre mere om samarbejdet.

Læs mere her

Har du spørgsmål til nyheden?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

Madværkstedet
Dirch Passers Allé 76
2000 Frederiksberg
Danmark
33139292
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Seneste nyheder

05.03.2024

Se præmierne til afstemningen om 'Årets Nyhed - Away From Home'.

Skal du vinde en fed spiseoplevelse på 3000 kr. eller en af de andre lækre præmier?

03.01.2024

Vær med på Kødfri januar

Flere og flere tilmelder sig ”Veganuary”-challenge - en udfordring, hvor man skal spise plantebasere

01.11.2023

Gør julen sprød

Få kokkens tips til sprøde svær

01.11.2023

Flere plantebaserede julemenuer – ja tak!

Bliv inspireret og lad os sammen skabe nye traditioner, hvor planter og god smag går hånd i hånd.

01.11.2023

Stolte syltetraditioner i mere end 175 år

Den perfekte Mortens aften-servering.

01.11.2023

Inspiration til den veganske måned

Udvid dit plantebaserede menukort med smagfulde tapas

21.09.2023

Ny inspiration til det kolde køkken

Vi fejrer internationale Vegetardag med vegetarisk smørrebrød.