X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.

Sektorsamarbejde mellem HORESTA og Miljøstyrelsen om engangsemballage og plast

Horesta har på vegne af restaurationsbranchen indgået et sektorsamarbejde med Miljøministeriet med det formål at realisere potentialer for mere genbrug, genanvendelse og reduktion af plast til takeaway-emballager. Sektorsamarbejdet skal ses i sammenhæng med den politiske aftale om Klimaplan for en grøn affaldssektor og cirkulær økonomi, som har fastsat et reduktionsmål for plast i takeaway emballager på 50% i 2026.

Sektorsamarbejdet skal ligeledes bidrage til konkrete løsninger, der både reducerer mængden af engangsplastik og øger genanvendelsen heraf i hotel- og restaurationsbranchen. Samarbejdet retter sig mod aktører på tværs af værdikæden, som producenter, indkøbere og affaldsbehandlere.

Sekretariatet for sektorsamarbejdet ligger hos HORESTA, hvor man kan høre mere om samarbejdet.

Læs mere her

Har du spørgsmål til nyheden?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

Madværkstedet
Dirch Passers Allé 76
2000 Frederiksberg
Danmark
33139292
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Seneste nyheder

16.12.2024

Skab smagfuld tapas med specialiteter fra Svansø!

Lav spændende tapasmenuer med specialiteter fra Svansø.

05.11.2024

Har du styr på julens bagværk?

Den er go’ nok! Julen står for døren, og før man ved af det, kimer det til julefest og julebag.

05.11.2024

Nye plantebaserede serveringer til sæsonen

– til dig, der skaber madoplevelser hver dag.

05.11.2024

Skab nye smagsoplevelser med ribs, tyttebær og kirsebærsauce

I jeres professionelle køkken er ribs, tyttebær og kirsebærsauce fantastiske ingredienser.

05.11.2024

Hvordan lyder bæredygtighed i dine ører?

Hør podcast-serien ’Til Bords’ om bæredygtighed i køkkenet og få konkrete råd, du kan bruge i hver

28.10.2024

En plan for klimaindsatsen

Hvordan kan fødevareindustrien tage ansvar for klimaforandringerne og gøre en positiv forskel?

01.10.2024

Hold fingeren på bagepulsen med Valsemøllen!

Opdag de nyeste trends inden for bagning og de hotteste tendenser på sociale medier.

23.09.2024

On Trend Menus 2024

Få de nyeste trends inden for foodservice samt inspiration og opskrifter til at implementere dem!