X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.

ONE\THIRD

ONE\THIRD er en tænketank, der repræsenterer hele fødekæden fra 'jord til bord', offentlige myndigheder og forskningsmiljøet. Målet er at hjælpe med at bekæmpe og forebygge madspild.

Målet med ONE\THIRD er at udvikle forskellige projekter og løsninger rettet mod alle led af fødevareværdikæden og derigennem styrke Danmarks position i kampen mod madspild.

ONE\THIRD arbejder også med at udvikle forretningsmuligheder, internationalt samarbejde samt at sikre data- og datatilgængelighed inden for madspild.

Læs mere her

Har du spørgsmål til nyheden?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

Madværkstedet
Dirch Passers Allé 76
2000 Frederiksberg
Danmark
33139292
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Seneste nyheder

03.01.2024

Vær med på Kødfri januar

Flere og flere tilmelder sig ”Veganuary”-challenge - en udfordring, hvor man skal spise plantebasere

01.11.2023

Gør julen sprød

Få kokkens tips til sprøde svær

01.11.2023

Flere plantebaserede julemenuer – ja tak!

Bliv inspireret og lad os sammen skabe nye traditioner, hvor planter og god smag går hånd i hånd.

01.11.2023

Stolte syltetraditioner i mere end 175 år

Den perfekte Mortens aften-servering.

01.11.2023

Inspiration til den veganske måned

Udvid dit plantebaserede menukort med smagfulde tapas

21.09.2023

Ny inspiration til det kolde køkken

Vi fejrer internationale Vegetardag med vegetarisk smørrebrød.

21.09.2023

Supper til de kolde dage

Suppe er ofte en undervurderet ret. Det er en billig ret og nem at tilberede i utallige udgaver!