X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.

Grab & Go - Mad på farten

Arbejder du i fast food eller quick-service branchen og skal bruge gode retter på farten – som enten kan stå i montren i en periode eller hurtigt tilberedes eller varmes op? Eller arbejder du i en kantine, hvor gæsterne ofte snupper mad med tilbage til kontoret eller til et møde? Det er mere populært end aldrig før at spise mad på farten, mellemmåltider og snacks døgnet rundt. Og ofte skal det gå stærkt, da tiden er knap.


Vi ved, at det ofte kan være svært at finde tiden til at tænke kreativt, og vi har derfor samlet en folder med lækre og spændende opskrifter og idéer på både klassikere og nye, populære retter til at spise på farten. Fællesnævneren er tempo, nem servering og god smag! Få ligeledes mange idéer til en mere plantebaseret menu, hvor gæsten dog ikke vil gå på kompromis med tekstur, smag og mæthed.


I hæftet finder du både opskrifter på sandwich, banh mi, wraps, salater, bowls, pizza, desserter og andre lækre og nemme retter, der egner sig perfekt til dem, der skal bruge mad på farten.

Find folderen på Unilever Food Solutions hjemmeside: Mad på farten i foodservice-branchen (unileverfoodsolutions.dk)

Har du spørgsmål til nyheden?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

Unilever Food Solutions
Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
43284100
Se profil
Besøg websitet

Seneste nyheder

05.11.2024

Har du styr på julens bagværk?

Den er go’ nok! Julen står for døren, og før man ved af det, kimer det til julefest og julebag.

05.11.2024

Nye plantebaserede serveringer til sæsonen

– til dig, der skaber madoplevelser hver dag.

05.11.2024

Skab nye smagsoplevelser med ribs, tyttebær og kirsebærsauce

I jeres professionelle køkken er ribs, tyttebær og kirsebærsauce fantastiske ingredienser.

05.11.2024

Hvordan lyder bæredygtighed i dine ører?

Hør podcast-serien ’Til Bords’ om bæredygtighed i køkkenet og få konkrete råd, du kan bruge i hver

28.10.2024

En plan for klimaindsatsen

Hvordan kan fødevareindustrien tage ansvar for klimaforandringerne og gøre en positiv forskel?

01.10.2024

Hold fingeren på bagepulsen med Valsemøllen!

Opdag de nyeste trends inden for bagning og de hotteste tendenser på sociale medier.

23.09.2024

On Trend Menus 2024

Få de nyeste trends inden for foodservice samt inspiration og opskrifter til at implementere dem!

23.09.2024

Grab & Go - Mad på farten

Mangler du inspiration til mad på farten? Så læs den nye folder med opskrifter og idéer til Grab&Go!