X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.

Årets 8 største menutendenser

Baseret på omfattende data og input fra over 1.600 køkkenprofessionelle i 21 markeder, har Unilever Food Solutions identificeret otte af de største menutendenser i foodservice lige nu.

Du oplever sikkert allerede mere efterspørgsel på plantebaserede proteiner, lokale råvarer, nye smagskombinationer og mindre madspild. Men vil du have konkrete tips til at implementere det på menuen? Teknikker og opskrifter? Og lære fremtidens gæsteprofiler at kende? Så download magasinet her: Top 5 menutendenser 2024 (unileverfoodsolutions.dk)


Flavour Shock

Smagseksplosioner og overraskelser! Overrask dine gæster med nye kombinationer og masser af smage, der stimulerer deres smagsløg og tilfredsstiller på en helt ny måde. Eneste regel er, at der ikke er nogen!

Skab smagseksplosioner og overraskelser! 

Feel Good Food

Vi vælger fødevarer med sundhedsmæssige fordele, der får os til at føle os godt tilpas. Superfoods og fødevarer der indeholder antioxidanter, vitaminer og mineraler. Implementer flere af disse super foods i din menu og lav uventede retter rige på næringsstoffer, som ligeledes er appetitlige at se på og smager virkelig godt! Ud med bladsalaten og ind med alternative grøntsager, fiberrige korn og kerner.

Implementer flere af disse super foods i din menu og lav uventede retter

Plant Powered Protein

Det plantebaserede bliver ved med at vinde indpas. Både for vegetarer, fleksitarer, klimatarer... De ønsker at reducere animalske produkter og spise mere bæredygtigt. Åbn op for nye smagsdrejninger, tilberedningsmetoder og billigere ingredienser og skab smag i det grønne.

Åbn op for nye smagsdrejninger, tilberedningsmetoder og billigere ingredienser og skab smag i det grønne.

The New Sharing

Social food stiger i popularitet, hvor vi både deler de gode spiseoplevelser med godt selskab – ofte også som deleretter. Vi deler også spiseoplevelser med resten af omverdenen på de sociale medier med lækre madbilleder. Skab de unikke oplevelser, der kobler mennesker sammen - online og offline. 

Social food - mad vi deler med hinanden og deler på sociale medier.

Local Abundance

Brug lokale råvarer. Gerne i sæson. Del dine lokale råvarer med gæsterne og skab en sammenhørighed med den gode historie koblet op på din menu.

Derudover er Low Waste Menus (madspild og brug af hele råvaren), Modernized Comfort Food samt Irresistable vegetables med smukke, smagfulde og uimodståelige grøntsager stadig Top Of Mind blandt forbrugerne.


Er du nysgerrig på mere?

Få en masse gode idéer, teknikker og opskrifter på www.unileverfoodsolutions.dk eller hent hele rapporten her: Top 5 menutendenser 2024 (unileverfoodsolutions.dk). Her kan du også læse mere om de kommende gæstepersonligheder og de forskellige generationer, der præger fremtidens spisende gæster.

Har du spørgsmål til nyheden?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

Unilever Food Solutions
Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
43284100
Se profil
Besøg websitet

Seneste nyheder

05.11.2024

Har du styr på julens bagværk?

Den er go’ nok! Julen står for døren, og før man ved af det, kimer det til julefest og julebag.

05.11.2024

Nye plantebaserede serveringer til sæsonen

– til dig, der skaber madoplevelser hver dag.

05.11.2024

Skab nye smagsoplevelser med ribs, tyttebær og kirsebærsauce

I jeres professionelle køkken er ribs, tyttebær og kirsebærsauce fantastiske ingredienser.

05.11.2024

Hvordan lyder bæredygtighed i dine ører?

Hør podcast-serien ’Til Bords’ om bæredygtighed i køkkenet og få konkrete råd, du kan bruge i hver

28.10.2024

En plan for klimaindsatsen

Hvordan kan fødevareindustrien tage ansvar for klimaforandringerne og gøre en positiv forskel?

01.10.2024

Hold fingeren på bagepulsen med Valsemøllen!

Opdag de nyeste trends inden for bagning og de hotteste tendenser på sociale medier.

23.09.2024

On Trend Menus 2024

Få de nyeste trends inden for foodservice samt inspiration og opskrifter til at implementere dem!

23.09.2024

Grab & Go - Mad på farten

Mangler du inspiration til mad på farten? Så læs den nye folder med opskrifter og idéer til Grab&Go!