X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.

Sammen tager vi ansvar fra jord til bord

Lantmännen Unibake er ejet af svenske landmænd – gennem Lantmännen-koncernen – der er en af Europas største aktører inden for energi, maskiner, landbrug og fødevarer.

Landbrugsjorden er grundlaget for vores virksomhed og passion for brød, og derfor tager vi naturligvis ansvar for miljøet i hele værdikæden – fra jord til bord. Miljø, innovation og bæredygtighed er kernen i vores forretning – og vores indsats er din garanti for, at det brød, vi leverer til dig, er bagt med omtanke og ansvarlighed.


Danske bagerier, godt håndværk og mel fra egen mølle

Med mere end 170 års erfaring i at skabe det fineste bagværk er Schulstad Bakery Solutions en leverandør med en stolt arv og ekspertise, der er baseret på de mest moderne bageteknikker.

Melet er vores største og vigtigste råvare, og derfor udvælger vi kornet med omhu – så vi opnår den bedste kvalitet og bageevne. Kornet til vores hvedemel bliver dyrket i Danmark, Sverige og Tyskland, inden vi maler det på vores egen mølle i Vejle, der kører på 100 % ren vindenergi.


Rejsen mod bæredygtighed

Vi arbejder for at reducere vores CO2-udledning og mængden af affald – og vi samarbejder med vores partnere for at opnå endnu mere bæredygtig dyrkning af vores råvarer.

Vi er godt i gang og sætter løbende, nye ambitiøse mål:

  • • I 2020 var vores CO2-emissioner fra energi, brugt i vores bagerier, reduceret med 40 % – sammenlignet med 2015-niveauet.

  • • I 2022 er 100 % af vores emballager genanvendelige. Vi reducerer desuden vores samlede plastforbrug med 10 % – sammenlignet med 2018.

  • • I 2030 ønsker vi en 50 %-reduktion af madspild fra vores bagerier. Lantmännen Unibake er
  • en del af et 10x20x30-initiativ, hvor 10x200 virksomheder forpligter sig til at halvere madspild inden 2030.

  • • Frem til 2030 vil Lantmännen Unibake bidrage til Lantmännens mål om at reducere CO2- emissioner fra transport med 70 %.

  • • I 2040 vil alle vores bagerier i Europa være 100 % fossilfrie.

Har du spørgsmål til nyheden?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

Schulstad Bakery Solutions
Oensvej 28, Hatting
8700 Horsens
Danmark
76285000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Seneste nyheder

28.10.2024

En plan for klimaindsatsen

Hvordan kan fødevareindustrien tage ansvar for klimaforandringerne og gøre en positiv forskel?

01.10.2024

Hold fingeren på bagepulsen med Valsemøllen!

Opdag de nyeste trends inden for bagning og de hotteste tendenser på sociale medier.

23.09.2024

On Trend Menus 2024

Få de nyeste trends inden for foodservice samt inspiration og opskrifter til at implementere dem!

23.09.2024

Grab & Go - Mad på farten

Mangler du inspiration til mad på farten? Så læs den nye folder med opskrifter og idéer til Grab&Go!

22.08.2024

Gør maden mere klimavenlig - spis brød til

Korn kan bruges til meget mere end brød og kommer til at spille og større rolle i fremtiden.

03.07.2024

Fremtiden er planterig

Korn kan bruges til meget mere end brød og kommer til at spille en større og større rolle.

02.07.2024

Smagen er kernen i enhver god spiseoplevelse

Prøv vores opskrift på bao med appelsinmarinerede rejer

02.07.2024

Hvis du også elsker bacon

Bacon er helt uforlignelig, når det gælder smag og sprød lækkerhed.