Fremgangsmetode

Udskriv

Fladbrødet

Et touch af Norden som passer til de fleste festlige lejligheder.

Bland mel, vand og salt og ælt dette godt i en røremaskine.

Del dejen i 10 lige store dele og rul dem ud i den størrelse, som den stegepande har, du vil bruge til bagning af brødet.

Forvarm en pande og tørsteg brødet til dette er gyldent.

Pestoen

Rist solsikkekernerne og fennikel frø.

Bland derefter resten af ingredienserne i en blender og blend massen.

Agurkesalat

Skyl agurken.

Snit agurken i tynde skiver og læg dem i lagen (laves dagen i forvejen).

Rødkålssalat

Snit rødkålen i fine strimler.

Riv æblerne fint og bland med den hakket persille.

Kom Hellmanns citrus viniagrette, knorr Krydderipuré hvidløg, salt og peber i kålen og bland.

Anretning og servering

Skyl og snit romainsalaten, derefter slynges den i en salatslynge eller lignende.

Smør fladbrødet med Hellmanns mayonnaise, læg salaten og rødkålssalaten i.

Kom agurkesalaten og creme fraiche i og rul brødet.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Unilever Food Solutions
Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
43284100
Se profil
Besøg websitet

Ingredienser

Fladbrødet

Pestoen

Agurkesalat

Rødkålssalaten

Anretning og servering

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.