Fremgangsmetode

Udskriv

Enkelt, festligt og fænomenalt lækkert. Hvis man altså er en svampeelsker.

Steg shiitake-svampene gyldenbrune i rapsolie. Lad dem afkøle, og hak dem derefter groft. Vend dem i en skål sammen med sesamolie, soja, finthakkede syltede løg samt salt og peber.

Skær champignonerne i tynde skiver.

Bland HELLMANN’S med Wild Mushroom Earth. Hæld det i en dressingflaske.

Fordel svampetataren på 10 tallerkner. Top med champignonskiverne. Sprøjt mayonnaise på i striber, og pynt med brøndkarse og revet peberrod.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Unilever Food Solutions
Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
43284100
Se profil
Besøg websitet

Ingredienser

Månedens tema

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.