Fremgangsmetode

Udskriv

Denne meget populære gryderet med fisk og skaldyr laves ofte i Bahia og Rio de Janeiro, server den gerne på brasiliansk vis med kogte hvide ris.

Skær fisken i 3x3 cm stykker.

Svits de hakkede løg, hvidløg samt halvdelen af peberfrugten i Milda Flyende Stege 100% til de er bløde.

Tilsæt kokosmælk, Knorr Mad 15%, Knorr Fiskebouillon, laurbær og vand og lad det koge op, hvorefter limesaft og kokosflager tilsættes. Lad saucen saucen simre i 5 min. Jævn evt saucen med Maizena Snowflake.

Smag grundsaucen til med salt og peber. Kan evt klargøres dagen før.

Læg fisk og skaldyr i gryden og damp fisken under låg, intil den er færdig.

Sever gryderetten med frisk koriander, forårsløg som kogt ris med bønner.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Unilever Food Solutions
Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
43284100
Se profil
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.