Denne meget populære gryderet med fisk og skaldyr laves ofte i Bahia og Rio de Janeiro, server den gerne på brasiliansk vis med kogte hvide ris.
Skær fisken i 3x3 cm stykker.
Svits de hakkede løg, hvidløg samt halvdelen af peberfrugten i Milda Flyende Stege 100% til de er bløde.
Tilsæt kokosmælk, Knorr Mad 15%, Knorr Fiskebouillon, laurbær og vand og lad det koge op, hvorefter limesaft og kokosflager tilsættes. Lad saucen saucen simre i 5 min. Jævn evt saucen med Maizena Snowflake.
Smag grundsaucen til med salt og peber. Kan evt klargøres dagen før.
Læg fisk og skaldyr i gryden og damp fisken under låg, intil den er færdig.
Sever gryderetten med frisk koriander, forårsløg som kogt ris med bønner.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Unilever Food Solutions
Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
43284100
Se profil
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.