Fremgangsmetode

Udskriv

Suppen

Svalbard betyder “kold kyst” på oldnordisk. Der findes uspoleret natur, og takket være det kolde klima trives isbjørne også der. Nærheden til Rusland præger maden, som her i en rødbedesuppe med torsk.

Svits rødbederne og løg i Milda 100% flydende stege i en gryde. Hæld vand og Knorr grønsfond over og tilsæt Knorr Professional Krydderipure Hvidløg, laurbær og timian.

Bring i kog og lad det simre til rødbederne er møre

Torsken

Skær torsken i passende stykker og læg dem i en smurt bradepande.

Giv fisken salt og peber.

Bag torsken ved 100 grader til den når kernetemperatur på 40 grader.

Serveringen

Fjern laurbærblade.

Rør citronsaft og citronskal i suppen og blend den glat.

Serveres med torsken og Knorr Fraiche 24% på toppen.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Unilever Food Solutions
Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
43284100
Se profil
Besøg websitet

Ingredienser

Suppen

Torsken

Serveringen

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.