Svalbard betyder “kold kyst” på oldnordisk. Der findes uspoleret natur, og takket være det kolde klima trives isbjørne også der. Nærheden til Rusland præger maden, som her i en rødbedesuppe med torsk.
Svits rødbederne og løg i Milda 100% flydende stege i en gryde. Hæld vand og Knorr grønsfond over og tilsæt Knorr Professional Krydderipure Hvidløg, laurbær og timian.
Bring i kog og lad det simre til rødbederne er møre
Skær torsken i passende stykker og læg dem i en smurt bradepande.
Giv fisken salt og peber.
Bag torsken ved 100 grader til den når kernetemperatur på 40 grader.
Fjern laurbærblade.
Rør citronsaft og citronskal i suppen og blend den glat.
Serveres med torsken og Knorr Fraiche 24% på toppen.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Unilever Food Solutions
Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
43284100
Se profil
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.