Fremgangsmetode

Udskriv

Misobagt laks med nudelsalat og soyamayonnaise

Miso fremstilles af gærede sojobønner og anvendes normalt i dashi, japansk bouillon, og i misosuppe. Her har vi i stedet anvendt den som tilbehør til laks. Til laksen serveres en lun nudelsalat samt en cremet soyamayonnaise

Varm ovnen til 100°.

Læg laksen på en smurt bageplade Blend miso, Knorr Professional Krydderipuré Ingefær og limeblade. Tilsæt vand, så du opnår en cremet konsistens, og dæk oversiden af laksen med misoblandingen.

Bag laksen i ovnen til en indre temperatur på 49°.

Nudelsalat

Læg nudlerne i blød i varmt vand i 5 minutter. Hæld derefter vandet fra.

Rør olie, Knorr Professional Krydderipuré hvidløg, Hellmann’s Sesame Soy og salt sammen. Vend nudlerne med løg, bønner og dressing.

Sojamayonnaise

Rør Hellman’s Real Mayonnaise, soja og eddike sammen.

Servering

Anret laksen og pynt med lime, koriander og sesam. Server med nudelsalaten og sojamayonnaisen.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Unilever Food Solutions
Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
43284100
Se profil
Besøg websitet

Ingredienser

Misobagt laks med nudelsalat og soyamayonnaise

Nudelsalat

Sojamayonnaise

Servering

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.