Kog Knorr Asian Nudler separat i letsaltet vand i 14 minutter.
Sautér hvidløg, ingefær og knust citrongræs i rapsolie i en gryde. Deglacer gryden med vand og Knorr Grøntsagsfond, kog suppen op og lad den simre i 5 minutter. Smag til med 3g salt og lad den trække i 15 minutter.
Brun svampene i rapsolie.
Fordel Knorr Asian Nudler, bønner, strimlet kål, stegte svampe og hakket tofu i skåle. Hæld den klare suppe over grøntsagerne og nudlerne.
Pynt suppen med snittede forårsløg, urter, ristede sesamfrø og limefilet.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Unilever Food Solutions
Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
43284100
Se profil
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.