Fremgangsmetode

Udskriv

Torsken

I det islandske køkken er lam meget almindeligt såvel som fisk, takket være Islands nærhed til havet. Mange traditionelle teknikker stammer fra det gamle køkken, hvor måden at konservere maden på også resulterer i en smag, f.eks. marinering, mælkesyre, tørring og røgning.

Partér torsken, salt den, og bag den ved 100 grader til en indre temperatur på 40 grader.

Marinaden

Rør Hellmann’s Real Mayonnaise med citronsaft og salt.

Finalen

Bland salt og mel, tilsæt det kogende vand, og bland sammen i en røremaskine.

Rul dejen ud til ca. 5 mm, og prik små huller i den udrullede dej med en gaffel.

Forvarm en tør pande, og steg fladbrødene på begge sider, så de får godt med farve, retten garneres med de syltet grønsager og karsen.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Unilever Food Solutions
Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
43284100
Se profil
Besøg websitet

Ingredienser

Torsken

Marinaden

Finalen

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.