Fremgangsmetode

Udskriv

Steg medisteren ved lav varme, til den er gylden og gennemstegt, ca. 20 min.
Skyl julesalaten og del den i 10 flotte, store blade.
Skær medisteren i 10 lige store stykker og læg et i hvert blad.
Kom rødløg og peber hen over, dryp med pesto rørt med hvid balsamico samt med glaze.
Knus evt. rugchipsene en anelse, drys og servér.

Tip: Prøv også at servere medisteren som en hotdog i f.eks. brioche-hotdogbrød.

 

 

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.