Ristet medisterburger med selleri-slaw og syltede rødløg

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 2 Inges Medister a 1 kg, Danish Crown Professional.
  • smør til stegning
  • salt og peber
  • 10 stk briochebolle
  • Grov sennep
  • 4 stk store rødløg
  • 1 dl æbleeddike
  • vand
  • 1,5 dl Rørsukker
  • 2 tsk Sorte peberkorn
  • 200 g god mayonnaise
  • 4 spsk citronsaft
  • 450 g selleriknold snittet i julienne
  • 100 g bredbladet persille hakket groft
  • 200 g grønkål snittet fint
  • 1 dl purløg snittet fint
  • salt og peber

Fremgangsmetode

Bland alle ingredienserne til selleri-slaw nænsomt sammen og smag til med salt peber.
Skræl løgene, skær dem i tynde skiver og kom dem i et skoldet sylteglas. Kom resten af ingredienserne i en gryde og kog dem op. Hæld den varme eddike over løgene, skru låg på og stil dem på køl. Løgene er bedst dagen efter tilberedelsen.

Steg medisterpølserne i smør på en pande ved medium varme i 15-18 minutter, indtil medisteren er gennemstegt, med stadig saftig. Krydr med salt og peber.
Grill eller rist bollerne, top underbollen med selleri-slaw. Skær medisterene i passende stykker eller flæk på midten og kom to stykker i hver burger. Top med syltede rødløg og smør overbollen med grov sennep inden burgeren lukkes.

Servér med det samme.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Danish Crown Professional

Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.