Bland alle ingredienserne til selleri-slaw nænsomt sammen og smag til med salt peber.
Skræl løgene, skær dem i tynde skiver og kom dem i et skoldet sylteglas. Kom resten af ingredienserne i en gryde og kog dem op. Hæld den varme eddike over løgene, skru låg på og stil dem på køl. Løgene er bedst dagen efter tilberedelsen.
Steg medisterpølserne i smør på en pande ved medium varme i 15-18 minutter, indtil medisteren er gennemstegt, med stadig saftig. Krydr med salt og peber.
Grill eller rist bollerne, top underbollen med selleri-slaw. Skær medisterene i passende stykker eller flæk på midten og kom to stykker i hver burger. Top med syltede rødløg og smør overbollen med grov sennep inden burgeren lukkes.
Servér med det samme.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.