Fremgangsmetode

Udskriv

Trin 1

Fjern den tynde fedtkant fra den tilberedte skinkesteg og skær stegen i små tern. Skær blegselleri og æbler i små tern (lad skallen blive på æblerne).

Trin 1

Rør mayonnaise, creme fraiche og sennep sammen til en creme og smag godt til med salt, sukker og friskkværnet peber. Vend skinke, æbler og selleri i cremen.

Trin 3

Grill surbrød, og lad det køle lidt af. Smør halvdelen af skiverne med lidt mayonnaise (kan udelades). Dæk brødene med blade af Romaine-salat. Fordel skinkesalaten ovenpå. Top med tynde skiver af rødt æble og ærteskud. Luk sandwichen med endnu en skive ristet surdejsbrød og servér.

Tip

Skinkesalaten kan også serveres alene som en del af en buffet.

 

Brug rester fra tidligere servering af Tender Pork®
 

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Pynt

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.